2015

Zaterdag 14 november 2015 : Rudy De Nolf gidst ons doorheen de prachtige Sint-Jacobskerk.
Daarna kregen we koffie in de bar van ons vroegere college en op de algemene vergadering werden we ook geïnformeerd over de werking van onze vereniging. Tot slot werd de grote prijs Frans Vanwildemeersch uitgereikt.
Klik hier voor een foto-impressie. (Foto's van Bert en Noël)

Bols-fietstocht richting Beernem op dinsdag 19 augustus 2015 met stop in Brasserie De Bolzak.
Klik hier voor een foto-impressie. (Foto's Roger)
Op vrijdag 5 juni 2015 bedrijfsbezoek aan "Sensotec" Vlamingveld 8 8490 Jabbeke.
SENSOTEC ontwikkelt en verdeelt hoogtechnologische hulpmiddelen voor blinden, slechtzienden, mensen met lees- en leerproblemen.
Klik hier voor een foto-impressie(Foto's van Bert, Noël en Roger)
Op dinsdag 5 mei 2015 daguitstap "Een rondje Schouwen-Duiveland" (begeleid door de gespecialiseerde gids Jan Van Loo) met o.a. een stop in Goes voor koffie en een bolus, een kleine wandeling in Dreischor en Brouwershaven, middagmaal in Scharendijke en deelname aan de derde Grote Prijs Frans Vanwildemeersch. De dag werd afgesloten met een wandeling in Zierikzee en terugweg over de Oosterscheldekering.
Klik hier voor een foto-impressie. (Foto's van Bert, Noël en Roger)
Op donderdag 19 maart 2015 kregen wij  een buitengewoon toemaatje in de kapel van Ter Loo: Pianist Gerrit Jalet en verteller Ignace Goethals brachten “Ons Moeder binst den Grooten Oorlog”, een eigen bewerking van het ontroerende oorlogsverhaal “De moeder en de drie soldaten” van Ernest Claes, ten voordele van de Ark Gemeenschap van Moerkerke-Brugge.
Klik hier voor een foto-impressie.
Applaus op deze uitzonderlijke nieuwjaarsbijeenkomst op donderdag 15 januari 2015 in Velotel, Handboogstraat 1, 8000 Brugge ter gelegenheid van ons kristallen jubileum: een heerlijk aperitief, daarna een rijkelijk buffet met warme en koude voorgerechten, soep en twee lekkere hoofdgerechten. In de conferentiezaal vergaste Roger Vandewalle ons alweer op een pittige powerpointvoorstelling, ditmaal over de geschiedenis van ons derde lustrum. Verder genoten we van een fantastisch dessertenbuffet, koffie en het onvolprezen BOLSGEVOEL.
Klik hier voor een foto-impressie van deze bijeenkomst.
(tekening : Roger Lefief)
Gelukkig Nieuwjaar!